gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Every Day I Have The Blues
2. The Comeback
3. Alright, Okay, You Win
4. In The Evenin' (When The Sun Goes Down)
5. As I Love You
6. Roll 'em Pete
7. Teach Me Tonight
8. My Baby Upsets Me
9. Please Send Me Someone To Love
10. Ev'ry Day (I Fall In Love)
11. Stop! Don't!