gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Soay (Arr. Dale)
2. Theme From Harry's Game (Arr. Lawson)
3. Carrickfergus (Arr. Pacey)
4. May It Be (Arr. M. Sheeran)
5. Agnus Dei
6. The Rains Of Castamere (Arr. Lawson)
7. Pyramid Song (Arr. Lawson)
8. 6. O Albion (Arr. Clements)
9. Song For Athene
10. The Parting Glass (Arr. Pacey)
11. My Luve Is Like A Red, Red Rose (Arr. E¿envalds)
12. Let My Love Be Heard
13. Danny Boy (Arr. Pacey)
14. I Was Born For This (Arr. Lawson)
15. She Walks In Beauty
16. The Sun Never Says
17. Caledonia (Arr. Morgan)