gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Deel twee van een tweeluik laat vooral de softe, vrolijke of lichte kant horen van muziek die Danny zelf zou reserveren voor het tweede deel van de avond of de terugreis van…..
Deel één werd in november uitgebracht met daarop de wat meer rockende, hardere songs. Beide delen hebben zes songs en tezamen vormen ze eveneens een lp die ook dit voorjaar verschijnt. En de som der delen is meer dan het geheel”” geldt hier ook. Goed klinkende en geproduceerde muziek van Danny en zijn band, die na een drukke clubtournee en een nieuwe theatertour dit voorjaar veel optreedt, ervaringen opdoet en kwalitatief langzamerhand internationaal goed mee kan. Dat blijkt ook uit het feit dat de producer van Chris Stapleton : Vance Powell dit product onder zijn hoede heeft genomen. Vera’s plaat, het derde volledige album op Excelsior Recordings, is wederom geproduceerd door Frans Hagenaars. Vera: ‘Niet in Nashville, maar in Wisseloord in Hilversum, analoog op tape, inclusief ruis. Je hoort de band soms nog lopen na een nummer’ Hillywoodsound ten top.
Door Redactie op 2019-11-20

Tracks

Disc 1
1. The Year Of The Snake
2. Fallen King
3. Stars Align
4. Next Night Flight
5. Honey South
6. Bo-Utiful
7. Oblivious Desire
8. Pompadour Hippie
9. Pressure Makes Diamonds
10. Roller Coaster
11. Every Time
12. Born Again

nieuwsbrief