gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Blue Suede Shoes
2. Honey Don't!
3. Boppin' The Blues
4. Levi Jacket
5. Whole Lotta Shakin' Goin' On
6. Sitting On The Top Of The World
7. Glad All Over
8. All Mama's Children
9. Gone, Gone, Gone
10. Match Box
11. Everybody's Trying To Be My Baby
12. Pink Pedal Pushers
13. Pop Let Me Have The Car
14. Tutti Frutti
15. Only You
16. Right String Baby But The Wrong Yo-Yo
17. That's Right
18. Lend Me Your Comb