gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

MADONNA

MADAME X

Genre: Pop & Rock
Label: INTERSCOPE
Releasedatum: 14-06-2019
Herkomst: NL
Item-nr: 3975812
EAN: 0602577582714
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

Madame X, het veertiende studioalbum van Madonna, ziet op vrijdag 14 juni het levenslicht.

Madonna’s Portugese thuisbasis van de afgelopen zeven jaar heeft een sterke creatieve invloed op haar gehad en dat is terug te horen op Madame X. Het album werd zowel in Portugal als in Londen, New York en Los Angeles opgenomen.
“Lisbon is where my record was born,” Madonna says. “I found my tribe there and a magical world of incredible musicians that reinforced my belief that music across the world is truly all connected and is the soul of the universe.”

Samen met producers Diplo, Mike Dean en Mirwais, de Franse muzikant en producer met wie de zangeres al meerdere albums opnam, werkte ze 18 maanden aan nieuw materiaal. In de vijftien nummers waarin die samenwerkingen resulteerden hoor je de inspiratie terug die ze putte uit de Latijn-Amerikaanse cultuur en andere invloeden van over de wereld.

Voor de eerste single van Madame X, het nummer ‘Medellín’, ging Madonna een samenwerking aan met de Colombiaanse zanger Maluma. De videoclip van het nummer laat nog even op zich wachten. De onthulling daarvan vindt plaats tijdens MTV presents Madonna Live & Exclusive op woensdag 24 april in Londen, waarbij Madonna aan Trevor Nelson vertelt over de achtergrond van het album. Maluma, die op dat moment in Miami zit, haakt via een satellietverbinding ook aan voor een gesprek over de totstandkoming van hun samenwerking.



1. Medellín - with Maluma
2. Dark Ballet
3. God Control
4. Future - ft. Quavo
5. Batuka
6. Killers Who Are Partying
7. Crave - ft. Swae Lee
8. Crazy
9. Come Alive
10. Extreme Occident
11. Faz Gostoso - ft. Anitta
12. Bitch I’m Loca - ft. Maluma
13. I Don’t Search I Find
14. Looking for Mercy
15. I Rise

Tracks

Disc 1
1. Medellín
2. Dark Ballet
3. God Control
4. Future
5. Batuka
6. Killers Who Are Partying
7. Crave
8. Crazy
9. Come Alive
10. Faz Gostoso
11. Bitch I'm Loca
12. I Don't Search I Find
13. I Rise

nieuwsbrief