Open main menu

winkelmandje

Geen artikelen geselecteerd
GRATIS VERZENDING VANAF 50,- OF AFHALEN IN DE WINKELS VAN CONCERTO EN PLATO VOOR 16:00 BESTELD MORGEN IN HUIS

Tracks

Disc 1
1. Kaba E Rëndë Kolonjare ("heavy" Kaba From Kolonja)
2. Do Të Marrë Shaminë Dhe Do Shkoy Në Varrë (I Will Take The Handkerchief And Go To The Cmetery)
3. Një Behar Tërë Behar (A Summer Full Of Summer [Joy])
4. Djalka Shkonte Në Dyqan (The Young Man Was Going Shopping)
5. Këngë Kaba Kononjare (Kaba Song From Kolonja)
6. Pse Ma Mban Kokën Mënjanë (Why Do You Lower Your Head)
7. Pastoral Improvisation
8. Kolonjë, E Bukur Konlonjë (Kolonja, The Beautiful Kolonja)
9. Pa Seç Ja Thotë Qyqja (How Nicely The Cuckoo Sings)
10. Valle E Gajdes (The Bagpipe Dance)
11. Këngë Për Riza Cerovën (A Song For Riza Cerova)
12. Ditën E Shën Gjergjit (On The Day Of St. George
13. Melodi E Mëngjezit (The Morning Melody)
14. Kënga E Tiko Kapedanit (The Song Of Tiko Kapedani)
15. Valle Popullore (Folk Dance)
16. Vogëlushe E Vogël, Sa Fort Që Të Dua (Oh Little Girl, How Much I Love You)
17. Qani Male, Qani Fusha (Cry You Mountains, Cry You Fields)
18. Esmerkë Më Ishe (A Brunette You Were)
19. Kaba Kurbeti (An Emigration Song [Kaba])

nieuwsbrief