gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. It's All Over Now, Baby Blue
2. Mud Slide Slim
3. Chords Of Fame
4. Beware Of The Darkness
5. Visions Of Johanna
6. Southern Butterfly
7. Rich Kid Blues
8. Sad Lisa
9. It Takes A Lot To Laugh, It Takes A Train To Cry
10. Long Black Veil
11. Corrine, Corrina
12. Crazy Lady Blues
13. Vanilla O'lay
14. This Time
15. I'm Not Lisa
16. Dreamin' My Dreams
17. Lady Madeleine
18. Wrong Road Again
19. The Way You Want Me To Be
20. All I Wanna Do In Life