gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Billie Eilish, van e-girl tot idool is hét verhaal achter de hits en beschrijft wat Billie Eilish tot de meest buitengewone wereldster en de popsensatie van nu maakt.
Billie Eilish is een fenomeen. Haar album When We All Fall Asleep, Where Do We Go? werd in 2019 alleen al meer dan 6 miljard keer gestreamd. En met bijna 900 miljoen views op YouTube kent iedereen de hit ‘Bad Guy’. De jonge Billie Eilish is met 65 miljoen volgers op Instagram in no-time uitgegroeid tot een icoon. In deze biografie volgen we haar reis van zingen in haar slaapkamer tot mega-concerten in uitverkochte arena’s en op festivalweides wereldwijd. Fans over de hele wereld hebben een jonge, onverschrokken electropop-kunstenaar ontdekt, die iets te zeggen heeft over onafhankelijkheid, veganisme, geestelijke gezondheid, lichaamsbeeld, liefde en racisme. De paperback heeft een herkenbare fluorescerend groene cover en bevat maar liefst twee uitgebreide full color fotokaternen. Billie Eilish, van e-girl tot idool van Adrian Besley is een absolute must-have, niet alleen voor fans van Billie Eilish, maar ook voor muziekliefhebbers in het algemeen.
Door Redactie op 2020-06-16

nieuwsbrief