gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Vera besluit voortaan naakt door het leven te gaan. Nadat ze de daad bij het woord heeft gevoegd volgt er enige verbijstering in haar naaste omgeving, niet om het minst bij haar man Harry. Maar Vera blijft bij haar besluit. En dat trekt de aandacht van dokter Cagliari die haar weet over te halen deel te nemen aan zijn experimenten. Harry schakelt in de tussen tijd de gevoelige mannenclub in om 'zijn Vera' terug te krijgen. Wat volgt is een serie bizarre experimenten, achtervolgingen, lichaamstransformaties en seksuele orgieën die alleen Michiel van de Pol bij elkaar weet te bedenken.

'De gevoelige mannenclub' is een bizar en humoristisch verhaal waarin Michiel van de Pol speelt met thema's rondom seksualiteit, gender, rolpatronen en maatschappelijke taboes. Je zou kunnen denken van het daarmee een activistisch boek is geworden, maar dat is geheel niet het geval. Van de Pol heeft duidelijk plezier gehad in het maken van de 'De gevoelige mannenclub'. Het boek is eerder een exploratie van de prettig gestoorde gedachtekronkels van de tekenaar, waarbij de lezer zich ook achter de oren kan krabben wat zijn of haar gedachtekronkels eigenlijk zijn. 'De gevoelige mannenclub' is een passend stripverhaal in een tijd waarin porno en preutsheid niet eerder zo dicht tot elkander stonden.

Michiel van de Pol (1965) debuteerde als striptekenaar in het blad 'Sjors & Sjimmie' (1995). En naast cartoons in diverse dagbladen is Michiel van de Pol o.a. bekend van 'Michieltjes jongenshart', 'Scherpschutters ' en 'Spotters'.
Door Redactie op 2020-06-15

nieuwsbrief