gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Als je zoals ik soms doe plaatjes recenseert dan beperk ik me niet tot wat er in mijn straatje past; neen, juist ook de randjes opzoeken. Danny Polfliet Vera is nieuw voor mij, eh natuurlijk had ik wel ‘ns z’n naam en ‘n nummer voorbij zien fietsen, maar nu, na intense beluistering van deze nieuwste 10-inch begrijp ik al te goed waarom deze oprechte man met zijn muziek zoveel lof oogst. Terecht. Ook weer voor dit album.
De openingstrack van deze vierde in de serie EP's die hij - naast zijn reguliere albums - uitbrengt op cd en 10” vinyl is ‘n fraaie rake voltreffer om dit jaar mee te typeren en niet bij de pakken te gaan neerzitten; Hold On To Let Go. Sterk. Eigen tracks worden aangevuld met sterk eigen gemaakte covers: Zijn Het Je Ogen van Koos Alberts, In The Ghetto van Elvis Presley en Berlin’s Take My Breath Away. Prachtige stem, fantastische frasering, geweldig eigen idioom; on-Nederlands goed, muzikaal sterk geproduceerd. Sterk staaltje super muziek met internationale allure. Geen poe-ha; doet gewoon waar hij goed in is…..en da’s Mooi.

Tracks

Disc 1
1. Hold On To Let Go
2. Zijn Het Je Ogen
3. Better Off
4. In The Ghetto
5. Take My Breath Away
6. Pressure Makes Diamonds (2020 Version)

nieuwsbrief