gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. For All We Know
2. Where Can I Go Without You
3. No Moon At All
4. One Day I'll Fly Away
5. Intro / I'm Gonna Laugh You Right Out Of My Life (Medley)
6. Body And Soul
7. Goodbye
8. Don't Ever Leave Me