gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

STICKS

STICKMATIC

Label: TOP NOTCH
Releasedatum: 05-05-2023
Herkomst: NL
Item-nr: 4157297
EAN: 0602435040530
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Wederom weet Sticks te bewijzen waarom hij aan de absolute top van de Neder-Hop staat. Om STICKmatic worden geen doekjes gewonden. Geen trapbeats, geen gemompel, enkel “lyrics over beats”, zoals zijn collega Jiggy Djé ooit al zei. “Want er gaat niks boven die shit”. Sticks heeft duidelijk geluisterd naar zijn Amerikaanse collega’s, met name Freddie Gibs en Madlib. Lo-Fi beats en synthesizer melodieën kleuren Sticks zijn woordkunst. Dat laatste is van een enorm niveau, met genoeg one-liners die nog weken in je hoofd blijven haken. Zoals we dat van Zwolle gewend zijn. De gastenlijst van Stickmatic is een gepaste mix van jong en oud, van Winne tot Zwangere Guy. Je zou bijna vergeten dat Sticks richting de 40 loopt, na al deze verbale acrobatiek. Mocht je dit niet genoeg vinden, neem het dan maar van Sticks aan: “De Mike Jordan van deze rap shit”.

Sticks was op bezoek in onze winkel in Zwolle en we vroegen hem naar zijn muzikale tips. Lees er meer over in onze webzine (klik op de foto hieronder)



Door Jesse Frelink op 2020-08-07

Tracks

Disc 1
1. Solo
2. Grijnzen
3. Waggies
4. Babies
5. Connect
6. Dag Tot Dag
7. Nog Hier
8. Geweten
9. Kruiswoordpuzzel
10. Lekker Hoor
11. Dagbesteding
12. Ontastbaar
13. Het Mooiste Komt Straks

nieuwsbrief