gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

TV SERIES

EXIT

Label: LUMIERE
Releasedatum: 28-08-2020
Herkomst: NL
Item-nr: 4158539
EAN: 5407003482263
Levertijd: Levertijd: Onbekend

Recensie

Internationaal bekroonde zwarte komedie met de hoogste online kijkcijfers ooit in Noorwegen!
Hoe decadent gaat het eraan toe aan de top van de Noorse financiële wereld?
De vier vrienden Adam, William, Henrik en Jeppe zijn stinkend rijke speculanten uit Oslo, die alsmaar dieper afglijden in de bodemloze put van seks, drugs en aandelenboekjes. Deze dramareeks is gebaseerd op de waargebeurde verhalen van enkele topinvesteerders in Oslo en wist de hele wereld te fascineren én shockeren.
In hun glanzende glazen wolkenkrabbers lijken de vier vrienden koningen van het Noorse financiële rijk. Toch willen de geslaagde dertigers niets liever dan ontsnappen aan hun dagelijks leven met knellende familieverplichtingen en steeds grotere professionele verwachtingen. Met geld – en leugens – zoeken ze hun morele grenzen op. We volgen ze bij hun uitspattingen in hun luxueuze huizen en kantoren, vakantiehuizen in binnen- en buitenland en de exclusieve villa, die ze buiten medeweten van hun vrouwen hebben gekocht. Hun alsmaar groeiende honger naar geweld, drugs en seks brengt hun bestaan als miljonairs en gezinshoofden echter in gevaar. Lukt het de vier vrienden nog op tijd een uitweg te vinden of is hun ondergang onvermijdelijk?
Door Redactie op 2020-09-02

nieuwsbrief