Open main menu

winkelmandje

Geen artikelen geselecteerd
GRATIS VERZENDING VANAF 50,- DE WINKELS VAN CONCERTO EN PLATO VOOR 16:00 BESTELD MORGEN IN HUIS

Recensie

Gedurende de vier seizoenen en tijdens vele prachtige weersomstandigheden heb ik een grote hoeveelheid foto’s van Amsterdam gemaakt. Dat is dan ook het kenmerk van mijn aanpak. Het weer mag zichtbaar zijn op de foto. Je mag de temperatuur ervaren als je naar een foto kijkt. Je mag de regendruppels voelen.
De mooiste stukjes van de bekende grachtengordel staan er vanzelfsprekend op maar ook minder bekende locaties en verder uit centrum gelegen stadsdelen komen aan bod. Amsterdam is overal mooi.
Vele uren fietsen door de stad. Vroeg opstaan en ’s nachts de deur uit gaan. Alles heb ik gedaan om onder de mooiste omstandigheden op de juiste plek te geraken. Ook mijn kayak is hierbij veelvuldig gebruikt.
Resultaat: honderden foto’s. De selectie was een hele uitdaging. Het is mijn overtuiging dat ik de mooiste en de meest veelzijdige foto’s heb gekozen uit mijn ruime voorraad. Uiteindelijk heb ik de uitgekozen foto’s als een soort kettingen over het stratenplan van de stad gelegd.
Ze zijn geografisch geordend waarbij de kenner weet hoe de foto’s zich verhouden ten opzichte van elkaar. Bezoekers, die de stad niet zo goed kennen, kunnen aan de hand van bekende plekken een gevoel krijgen van wat er in de een bepaalde buurt nog is te zien.
Door Redactie op 2020-09-11

nieuwsbrief