gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. I've Grown Accustomed To Your Face
2. I Could Have Danced All Night
3. The Heather On The Hill
4. On The Street Where You Live
5. Almost Like Being In Love
6. Thank Heaven For Little Girls
7. I Talk To The Trees
8. Show Me