gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Jack Poels actie! Bestel hier het nieuwe album II op CD en je ontvangt een door Jack gesigneerd exemplaar! Voor deze actie geldt op=op.



Na het eerste album van Jack Poels , was het voor mij en menigeen om mij heen, wachten op een tweede van zijn hand. Dat wachten is méér dan de moeite waard geweest. Opnieuw heeft hij vakwerk afgeleverd. Twee is in zijn geheel een prima opvolger van Blauwe Vear. Vanaf het eerste nummer -Hartevrouw, een lust om te horen,- naar twaalf liedjes verder – Kom Megje Zing- neemt hij je mee op reis door zijn muzikale landschap. Natuurlijk is het fraaie stemgeluid van Poels door de jaren heen zo bekend, toch hoor ik meer verbinding met de heel fraaie teksten. De muzikale omlijsting is ingetogen en sluit perfect aan bij de liedjes. Gevolg: uitgebalanceerde nummers, die bij elkaar een wel heel fraai album opleveren. Ik las dat het getal twee, geschreven als II, ook een soort pauzestand voor hem betekent. Hij legt een link met de pauzestand waarin we nu allen mee te maken hebben, totdat er weer op play gedrukt kan worden en we deze zware tijd achter ons kunnen laten. Wat het in ieder geval wel opgeleverd heeft is een dijk van een album van Jack Poels, nu verheug ik mij er al op dat hij een derde uit gaat brengen. Niet te snel, want bij mij is deze nog lang niet uitgeluisterd.

Tracklist
1. Hartevrouw
2. Apollo
3. Niks in de gate
4. Luchtpostpapeer
5. De nacht van ‘t greune graas
6. Beater wuurd ‘t noeit
7. Koningin
8. Straks
9. Ochtendzon
10. Au
11. En toen geej
12. Kom megje zing

Door Redactie op

nieuwsbrief