gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

In een land waar muziek die om tekst draait gedomineerd wordt door Grime, Drill en alle artiesten die vanuit daar uitstapjes maken, is er in ieder geval één die tot in de oneindigheid haar eigen ding zal blijven doen: Little Simz, een artieste als geen ander. Als vrouw in Hiphop sta je al 3-0 achter voordat je überhaupt begonnen bent, maar Simz is bekend met Engels countervoetbal; laat die aanvallen maar komen, ik hou ze wel af en laat je daarna meteen zien wat ik zoal kan.
Sometimes I Introvert is een knap staaltje tekstuele acrobatiek, vermomd in een pak van Londens gemak en nonchalance. De muziek is een stuk zachter dan voorheen, de boodschap immer niet: ondanks alles sta ik hier, dacht je nou echt dat je nog door mij heen kon? Haar vorige album Grey Area stond in elk hoogtepunten lijstje van 2019. Die standaard zette ze met haar lyrics, haar bravado en haar onuitputtelijke flow. Hoge standaarden zijn vaak gevaarlijk voor musici, maar niet voor Simz, die er graag gewoon nog een schepje bovenop doet. Waar dat eindeloze overtreffen eindigt, God mag het weten. Bij dit album eindigt het in ieder geval niet.
Door Jesse Frelink op

Tracks

Disc 1
1. Introvert
2. Woman
3. Two Worlds Apart
4. I Love You I Hate You
5. Little Q Part 1
6. Little Q Part 2
7. Gems
8. Speed
9. Standing Ovation
Disc 2
1. I See You
2. The Rapper That Came To Tea
3. Rollin Stone
4. Protect My Energy
5. Never Make Promises
6. Point And Kill
7. Fear No Man
8. The Garden Interlude
9. How Did You Get Here
10. Miss Understood
.

nieuwsbrief