gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Shadrack
2. Nobody Knows The Trouble I've Seen
3. When The Saints Go Marchin'in
4. Dear Old Southland
5. Old Man Mose
6. Lawd, You Made The Night Too Long
7. I'll Get Mine Bye And Bye
8. As Long As You Live
9. Now You Call That A Buddy
10. I Hope Gabriel Likes My Music
11. Going To Shout All Over God's Heaven
12. Cain And Abel
13. Jonah And The Whale
14. Bye And Bye
15. When It's Sleepy Time Down South
16. Shadracky
17. Nobody Knows The Trouble I've Seen