gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
2 voor € 15,00



Releasedatum: 18-11-2016
Herkomst: NL
Item-nr: 4264958
EAN: 7798093711684
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar


Disc 1
1. Blowin' In The Wind
2. A Hard Rain's A-Gonna Fall
3. It's All Over Now, Baby Blue
4. It's Alright, Ma (I'm Only Bleeding)
5. Boots Of Spanish Leather
6. Fixin' To Die
7. Man Of Constant Sorrow
8. See That My Grave Is Kept Clean
9. Gospel Plow
10. Poor Lazarus
11. Sally Gal
12. Girl From The North Country
13. The Lonesome Death Of Hattie Carroll
14. Baby, Let Me Follow You Down
Disc 2
1. Handsome Molly
2. Farewell (Fare Thee Well)
3. (I Hear That) Lonesome Whistle
4. Baby, Please Don't Go
5. Who Killed Davey Moore
6. The Girl I Left Behind
7. Hard Travelling
8. Bob Dylan's Dream (De Freehwelin)
9. Makes A Long Time Man Feel Bad
10. Tell Me
11. The Death Of Emmett Till
12. Stealin'
13. In The Pines
14. Backwater Blues
Disc 3
1. Lost Highway
2. House Of The Rising Sun
3. Fixin' To Die
4. The Ballad Of Casey Jones
5. Old Age Pension Check
6. Cocaine Blues
7. Silver Dagger
8. No Depression In Heaven
9. You're Gonna Change (Or I'm Gonna Leave)
10. East Virginia
11. Hard Times In The Mill
12. Poor Lazarus
13. Sales Tax On The Women
14. I'm So Lonesome I Could Cry
15. The Farmer Is The Man Who Feeds Us All