gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

RecensieRegular Edition boek + 12” marbled coloured vinyl in een handgespoten zwarte outer sleeveProducer en kunstenaar Delic, bij het grotere publiek bekend als het muzikale brein achter de legendarische hiphopformatie Opgezwolle, wist in 2018 na een lange stilte de aandacht weer op zich te vestigen door een uniek kunstproject te lanceren: ‘Kidnap At The Noodle Shop’. Zijn wereldreis inspireerde hem om een verhaal te schrijven, vergezeld door 8 schilderijen en 8 tracks. Het geheel presenteerde hij in een nog niet eerder vertoonde vorm: als vinylboek.

Voor zijn nieuwe project laat Delic de verschillende kunstvormen wederom samenkomen: “LONE WOLF is een modern, kosmopolitisch sprookje en gaat over het vinden van je eigen stem in de ruis en het uithakken van je eigen pad. Het speelt zich af in Berlijn en vertelt het verhaal van de twaalfjarige Maya die bevriend is met een jonge wolf. Door verhaal, beeld en muziek te combineren, wil ik je meenemen naar een andere wereld en je uit het alledaagse liften.”

LONE WOLF is ontstaan in samenwerking met zangeres en creative director Huda, waardoor Delic ook nieuwe artistieke paden heeft kunnen bewandelen. Hoewel de onmiskenbare Delic beats ruimschoots aanwezig zijn, worden er ook uitstapjes gemaakt richting de nu-disco en elektropop. Dit heeft hem mede doen besluiten een andere techniek voor de kunstwerken te gebruiken, namelijk het werken met pastel: "Doordat ik met pastel meer 'tekenend' kan werken, beweeg ik ook meer naar een comic stijl toe."

LONE WOLF is vanaf 22 oktober verkrijgbaar.

TRACKLIST:

01 FOLLOW MY LIGHT
Vocals: Huda
Guitar: Dries Bijlsma, Norman Kapoyos

02 TIME AFTER TIME
Vocals: Huda
Backing vocals: Lenca da Costa Gomez
Guitar: Norman Kapoyos

03 FOOL’S GAME
Vocals: Huda

04 SITTING HERE (80’S VERSION)
Vocals: Huda
Saxophone: Benjamin Herman
Bass: Sebas van Olst

05 TEARDROPS ON MY PILLOW
Vocals: Huda
Saxophone: Benjamin Herman, Coen Witteveen
Guitar: Norman Kapoyos

SONGS & LYRICS BY DELIC & HUDA
MUSIC PRODUCTION & MIX BY DELIC
MUSIC MASTERED BY PIER-DURK HOGETERPDoor Redactie op

nieuwsbrief