gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service



Label: EMI
Releasedatum: 01-12-1997
Herkomst: NL
Item-nr: 4275278
EAN: 0077779355921
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar


Disc 1
1. Chocolate Cake
2. It's Only Natural
3. Fall At Your Feet
4. Tall Trees
5. Weather With You
6. Whispers And Moans
7. Four Seasons In One Day
8. There Goes God
9. Fame Is
10. All I Ask
11. As Sure As I Am
12. Italian Plastic
13. She Goes On
14. How Will You Go/i'm Still Here (Medley)