gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. The Peanut Vendor
2. Struttin' With Some Barbeque
3. Up A Lazy River
4. I'll Be Glad When You're Dead
5. Rockin' Chair
6. St. Louis Blues
7. Black And Blue
8. Just A Closer Walk With Thee
9. What A Wonderful World
10. Philosophy Of Life