gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service


Disc 1
1. Bless The Lord, O My Soul
2. Kathisma: Blessed Is The Man
3. Gladsome Light
4. Rejoice, O Virgin
5. Praise The Name Of The Lord
6. Blessed Art Thou, O Lord
7. From My Youth
8. Having Beheld The Resurrection Of Christ
9. The Great Doxology
10. To Thee, The Victorious Leader