gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Hark! en Co (vlnr): Josje ter Haar (viool), Brendan Conroy (cello), Michiel Nijenhuis (gitaar) en Harke Jan van der Meulen (compositie, zang, cajon).

‘Vintage pop op klassieke instrumenten’
‘My Treasures’ put uit de beroemde bundel ‘The Child’s Garden of Verses’ van de Schotse dichter en schrijver Robert Louis Stevenson (1850-1894), ook bekend van ‘Dr Jekyll and Mr Hyde.’ De gedichten hebben allen de belevingswereld van het kind als uitgangspunt. Componist Harke Jan van der Meulen heeft, net als bij zijn vorige album, een aantal gedichten getoonzet en hanteert daarbij een grote variëteit aan stijlen/sferen: de lichtvoetige en stralende wals in ‘Summer Sun’ tegenover de aardse en folkachtige hommage aan de koe in de wei (‘the Cow’), de triomfantelijke parade in ‘Marching Song’ tegenover het duistere, onheilspellende ‘Shadow March’, de vrolijke gekte van ‘the Moon’ tegenover het opzwepende en enerverende ‘Armies in the Fire’. Voor elke song zocht van der Meulen een vocalist die het best bij zijn visie ervan paste. Zo horen we Henk Hofstede (the Nits) met zijn lyrische, melancholieke stem, de diepe bariton van Jelle Paulusma, de lichte ironie van Spinvis en het zowel sensuele als krachtige stemgeluid van Vera van der Poel.

Tracklisting:
1. Summer Sun (Hark! en Co, Paulusma)
2. The Cow (Hark! en Co, Spinvis)
3. Pirate Story (Hark! en Co, Henk Hofstede)
4. Foreign Lands (Hark! en Co, Vera van der Poel)
5. Vagabond (Hark! en Co)
6. Marching Song (Hark! en Co, Paulusma)
7. Some Men Create (Hark! en Co, Henk Hofstede)
8. Land of Nod (Hark! en Co)
9. My Kingdom (Hark! en Co, Henk Hofstede)
10. Shadow March (Hark! en Co, Paulusma)
11. Armies in the Fire (Hark! en Co, Vera van der Poel)
12. The Moon (Hark! en Co, Spinvis)
13. My Treasures (Hark! en Co
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Aan De Overkant
2. Levenslang
3. O, Jazz
4. Mooi Zoals Je Bent
5. Kom Maar Liefste
6. Explosiegevaar
7. In Jou En Mij
8. Nog 1 Verhaal
9. Matilda
10. Langs De Ijssel

nieuwsbrief