gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

ONLINE UITVERKOCHT. LAATSTE EXEMPLAREN NU VERKRIJGBAAR IN CONCERTO & DE PLATO WINKELS!

CONCERTO EXCLUSIVE OP ROOD GEKLEURD VINYL.
LIMITED 500 STUKS, OP=OP. CONCERTO STICKER MET NUMMERING.

OPGENOMEN DECEMBER 2019

MAXIMAAL 2 STUKS PER KLANT


De Dijk heeft overal ter wereld gestaan. In kroegen en in stadions. Aan de waterkant en op het Rode Plein. Maar liefst 79 keer in Paradiso. Er is geen band of artiest die zo vaak in Paradiso heeft opgetreden als De Dijk. Traditioneel sluit de band daar zijn tour af met drie uitverkochte concerten.

Huub van der Lubbe, zanger van De Dijk: "De concerten in Paradiso zijn voor ons een van de hoogtepunten van het jaar. We kijken wat dat betreft nu al uit naar 2021 waarin we hopelijk weer als vanouds mooie avonden met elkaar beleven in een dampend Paradiso. Het leek ons aardig om in de fans te verrassen met deze live-opnames op een prachtige 3-LP vinyl zodat iedereen er thuis een feestje van kan maken met onze muziek. Veel plezier, blijf gezond en graag tot live in Paradiso.

De Dijk maakten een plaat met de legendarische Solomon Burke, ontvingen vele gouden en platina albums en wonnen alle prijzen die er zijn. Op de 3-LP ‘De Dijk Live In Paradiso’ alle live klassiekers inclusief “Dansen Op De Vulkaan”, “Nergens Goed Voor”, “Bloedend Hart”, “Mag Het Licht Uit” en meer.

De Dijk Live In Paradiso (Concerto Exclusief) verschijnt op vrijdag 4 Februari 2022 in gelimiteerde oplage, 180 grams rood vinyl en vormgegeven met unieke live foto’s uit privé archief van De Dijk.

- 1 -
1. Soort Van Elvis
2. Laat Het Vanavond Gebeuren
3. Binnen Zonder Kloppen
4. Als Ze Er Niet is
5. Niemand In De Stad
6. Niet De Lef
7. Ieder Wie Die
8. Iets Zo Goed
- 2 -
1. Wakker In Een Vreemde Wereld
2. Onderuit
3. Ruisen Van De Zee
4. Als Het Golft
5. Zevende Hemel
6. Ik Kan Het Niet Alleen
7. Wat Een Vrouw
- 3 -
1. Nu of Nou
2. Bloedend Hart
3. Dansen Op De Vulkaan
4. Blijf Nog Even
5. Nergens Goed Voor
6. Groot Hart
Door Redactie op

nieuwsbrief