Open main menu

winkelmandje

Geen artikelen geselecteerd
GRATIS VERZENDING VANAF 50,- OF AFHALEN IN DE WINKELS VAN CONCERTO EN PLATO VOOR 16:00 BESTELD MORGEN IN HUIS
Vanaf 10 februari is het mogelijk is om een bestelling af te halen in Concerto of één van de Plato winkels! Het gaat bij ons als volgt in zijn werk

1. Plaats een bestelling via de webshop en kies de optie afhalen.
2. Als de bestelling klaarligt volgt er een bevestigingsmail
3. Afrekenen doe je bij het ophalen. Het is mogelijk om contactloos te betalen.

Uiteraard kan je de bestelling ook via de mail of telefoon doorgeven. Neem dan contact op met Concerto of de betreffende Plato winkel

Bezorgservice + afhalen in Concerto


Bestellen en laten versturen
Concerto verwerkt alle bestellingen die geplaatst worden via de webshop waarbij er is gekozen om op te sturen. Bestellen kan gewoon via de site. In Amsterdam en meer dan 30 andere steden wordt een groot deel van de orders met Fietskoeriers.nl bezorgd.

Ligt er een bestelling klaar en wil je die laten verzenden met factuur?
Neem dan contact met op via info@concerto.nl en vermeld altijd even het verzendadres in de mail

Wil je een bestelling komen ophalen?
Wij nemen telefonisch of per mail hierover contact met je op. Let op: afhalen kan alleen op afspraak

Bezorgservice + afhalen in de Plato winkels


Plato Utrecht
Een bestelling afhalen kan van maandag t/m zaterdag ophalen tussen 12:00 en 16:00. Wel graag eerst contact met ons opnemen wat je wil ophalen en er volgt dan eerst een betaallink. Na betaling is de bestelling dan op te halen. Bestellingen via telefoon of mail: 030-2310826 | utrecht@platomania.nl

Plato Groningen
Centrum Groningen bezorgen wij bestellingen voor €2,50, in Groningen buiten het centrum via de fietskoerier (€5,50) of gratis bij een bestelling vanaf €50,- Klanten buiten de stad verzoeken we hun bestelling via de website te plaatsen en te kiezen voor thuisbezorgen. We zijn doordeweeks en op zaterdag telefonisch en per email bereikbaar tijdens reguliere openingstijden. Op zondag zijn we gesloten.
Bestellingen via telefoon of mail: groningen@platomania.nl | 050 - 3135055

Plato Zwolle
Bestellen kan via de webshop www.platomania.nl of via een email naar zwolle@platomania.nl/telefoontje naar 038 - 422 5354.
Afhalen aan de deur van bestellingen/reserveringen kan op afspraak. Maak hiervoor telefonisch of via een e-mail een afspraak voor een tijdstip.
Betalen het liefst met de pin. Cadeaukaarten kunnen ook besteed worden. Kom alleen naar de winkel.
Het afhalen kan worden ingepland op maandag 12 - 17:30, dinsdag t/m vrijdag 10 - 17:30 uur, zaterdag 10 - 17, en zondag tussen 13 - 17.
We bezorgen eventueel zelf op de vrijdagmiddag in en rondom het centrum van Zwolle.
Bestellingen via telefoon of mail: Bestellingen via telefoon of mail: zwolle@platomania.nl | 038 - 422 5354

Plato Deventer
Naast het maken van een afspraak voor een tijdsslot om weer in de winkel te kunnen, is het ook mogelijk om je bestelling af te halen. Wij zijn open voor het afhalen van bestellingen op donderdag t/m zaterdag van 12:00 tot 18:00. Mail met deventer@platomania.nl om een afspraak te maken. Bezorgen binnen de gemeente Deventer is mogelijk in overleg.
Bestellingen via telefoon of mail: deventer@platomania.nl | 0570-244024

Plato Leiden
Bij Plato Leiden kunnen bestellingen tijdens reguliere openingstijden worden opgehaald (m.u.v. koopavond). Daarnaast bezorgen wij elke vrijdag gratis in en rondom Leiden. Bel of mail om het met ons te regelen Bestellingen via telefoon of mail: 071-5149689 | leiden@platomania.nl

Plato Apeldoorn/Mansion24
Voor bestellingen in Apeldoorn onder € 17,50 geldt € 2.50 aan bezorgkosten. Boven het bedrag van € 17,50 wordt het gratis bezorgd. Alleen bezorging in Apeldoorn! Uiteraard ook op bedrijfsadressen.
Bestellingen via telefoon of mail: 055 - 3125361 of 06-23242474 (appen mag ook) | apeldoorn@platomania.nl

Heb je een vraag over een lopende bestelling via de webshop?
Mail dan naar webwinkel@platomania.nl en vermeld a.u.b. altijd even het ordernummer in het onderwerp. Het kan zijn dat het wat langer duurt dan gebruikelijk voor er antwoord komt. Kijk voor de levertijd bij het artikel op de site dat besteld is. Heb je een vraag over een winkelreservering? Neem dan contact op met de betreffende winkel.

nieuwsbrief