Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
TRUE DETECTIVE SEIZOEN 1, TV SERIES, DVD, 5051888171547

TV SERIES

TRUE DETECTIVE SEIZOEN 1

Drager: DVD (Aantal 3) Levertijd: 3 a 5 werkdagen
Herkomst: NL Item-nr: 3252204 EAN: 5051888171547
€ 16,99
RECENSIE
Cast: Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Michelle Monaghan, Michael Potts

De nieuwe HBO-misdaadserie True Detective is een waar kunstwerk. Matthew McConaughey speelt de misantropische rechercheur Rust, die zijn beroep én het misdaadgenre naar een hoger plan tilt. Als kijker blijf je achter met de moeilijk kenbare grenzen van de realiteit. Hoewel het duidelijk geen traditionele whodunnit wil zijn, heeft True Detective alle suspense en verteltechnische vernuftigheid van een degelijke detective. De moord alleen al is fascinerend genoeg om de aandacht vast te houden, de cliffhangers zijn eersteklas en de chemie tussen de twee antihelden is even knisperend als de transcendentale sfeer.

Waar de BBC-hitserie Luther met de geniale, anarchistische John Luther een rechercheur introduceerde die – een beetje als een omgekeerde priester – de grensgebieden van de moraal verkent en in twijfel trekt, gaat True Detective een stap verder en tilt het genre naar een hoger niveau met de ongrijpbare existentialist Rust, een ware detective, die ons confronteert met de moeilijk kenbare grenzen van de realiteit.

Recensent : Redactie
Datum : 29-04-2014
verschenen in Platomania : 308
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
365
365 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO