Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
WANTED ON VOYAGE, EZRA, GEORGE, CD, 0888430322523

EZRA, GEORGE

WANTED ON VOYAGE

Drager: CD (Aantal 1 ) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3259069 EAN: 0888430322523
€ 8,99
RECENSIE
December vorig jaar. De BBC maakt haar 'Sound of 2014' lijstje bekend met als vaandeldrager de zanger Sam Smith, maar in dat lijstje staat ook een jonge singer-songwriter waarvan nog niemand ooit had gehoord. George Ezra was één van de artiesten die met zijn muziek bepalend moest worden voor 2014. Niets blijkt minder waar, want zijn ongelofelijk grote hit 'Budapest' is niet meer van de landelijke radio af te denken.

Nu is het aan George Ezra om te bewijzen dat hij echt geen eendagsvlieg is. Met zijn debuutalbum Wanted On Voyage zet hij de lijn die hij met 'Budapest' heeft neergezet vlekkeloos door. Fijne singer-songwriter muziek met vaak alleen een elektrische gitaar, soms wat begeleidende drums en vooral de verslavende stem van Ezra zelf. Op dat album laat hij horen waar hij vocaal allemaal toe in staat is en het is vaak onvoorstelbaar om te bedenken dat de zanger pas geleden 21 werd. Zonder te weten wie George Ezra is zou je in eerste instantie denken aan een stokoude, sigaarrokende en whiskydrinkende man die weer eens probeert hip te zijn.

Het is de Britse singer-songwriter gelukt om zichzelf binnen een half jaar te settelen in ieders popminnend brein. De volgende stap is om een onuitwisbare plek te vinden en niet de zanger te worden die we over een paar jaar terug vinden op een One Hit Wonder verzamelalbum. Met Wanted On Voyage heeft George Ezra in ieder geval zijn stinkende best gedaan het publiek voor hem te winnen en waarschijnlijk gaan we nog veel van hem horen!Recensent : Redactie
Datum : 25-06-2014
verschenen in Platomania : 309
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
341
341 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO