gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

SUBWAYS

SUBWAYS -10"-

Genre: Pop & Rock
Label: YFE
Releasedatum: 06-02-2015
Herkomst: NL
Item-nr: 3322265
EAN: 0711297310818
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

The Subways zijn terug met een nieuw album! Geen stadionrock-pretenties meer, maar terug naar de Engelse ‘sound of the underground’ waarmee ze in 2005 wereldwijd doorbraken. Het nieuwe, zefgetitelde album verschijnt op 6 februari via Ferry House Records, gevolgd door een 40 shows tellende Europese tour door 16 landen.

The Subways is het vierde album uit de koker van de band en opvolger van het in 2011 verschenen Money And Celebrity. Het album is een recht-voor-je-raap-rockalbum, groots in sound en energie en volgestopt met de klassieke hooks van zanger/gitarist Billy Lunn. Nieuw is de productie, die Lunn voor het eerst compleet zelf voor z’n rekening heeft genomen. Waar voor de eerste drie albums rock-giganten als Butch Vig, Stephen Street en Ian Broudie werden ingeschakeld, keert de band nu dus letterlijk terug naar zichzelf. “Verwacht geen overbedacht of over geproduceerd album… voor deze wilden we gewoon rocken en de essentie van de live show op plaat vangen.” Zanger Billy Lunn.

nieuwsbrief