Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar.
GOLDEN SINGS THAT HAVE (COLORED), WALKER, RYLEY, LP, 0656605142418

WALKER, RYLEY

GOLDEN SINGS THAT HAVE (COLORED)

Drager: LP (Aantal 2) Levertijd: Niet meer leverbaar
Herkomst: NL Item-nr: 3568932 EAN: 0656605142418
RECENSIE
Gelimiteerde Deep Cuts Edition met tweedelige extended live-version van albumtrack ‘Sullen Mind’ als bonus en lp. Roze en blauw vinyl.

Ryley Walker's vorige album Primrose Green schopte het in 2015 tot de top 10 van onze redactie. Een geïmproviseerd tussendoortje met Charles Rumback op Record Store Day daargelaten, is Golden Sings That Have Been Sung alweer zijn derde album binnen even zoveel jaren. En hij blijft maar groeien, die Ryley, als zanger, gitarist én songwriter. Hoor hem eens croonen tijdens Funny Thing She Said, een song die lijkt te handelen over bindingsangst, en je gelooft zonder meer dat het leven zelfs voor een begenadigd en geprezen muzikant met vriendjes in de Chicago jazzscene niet altijd meevalt. Songs als The Roundabout, The Halfwit In Me, en Sullen Mind zijn stuk voor stuk paleisjes van nummers. Niet alleen doordat Walker een band van formaat om zich heen heeft, maar ook omdat hij tekstueel gezien vaker het achterste van zijn tong durft te laten zien. De nieuwe Tim Buckley is opgestaan.Recensent : Max Majorana
Datum : 27-06-2016
verschenen in Platomania : 329
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
348
348 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO