Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar.
JOY AS AN ACT OF RESISTANCE., IDLES, LP, 0720841215837

IDLES

JOY AS AN ACT OF RESISTANCE.

Drager: LP (Aantal 1) Levertijd: Niet meer leverbaar
Herkomst: NL Item-nr: 3855692 EAN: 0720841215837
RECENSIE
DELUXE EDITION, SPECIAL "GOLD GLITTER" COVER. 8 double-sided inserts, 16 art printsACTIE
Bestel nu het album van IDLES (aka “the UK's best punk band" - The Guardian) op vinyl en je maakt kans op een door de band gesigneerde artprint!
Punkband Idles vormde zich in 2012 in Bristol. Hun debuutalbum liet vijf jaar op zich wachten en zag vorig jaar het daglicht in de vorm van Brutalism. Idles brengt vooral recht in je gezicht punkrock met teksten die vooral vanuit zanger Joe Talbots ervaringen putten en waarschijnlijk even sarcastisch als humoristisch opgevat kunnen worden. Na twee keer luisteren betrapte ik me erop al mee te gaan zingen. Toonvast hoef je daarvoor niet te zijn, dat is Joe ook zelden, maar dat is nou net wat de sound van Idles, een moderne Sex Pistols wellicht, zo tekent. Afkomstig van deze plaat is ook de hit Danny Nedelko, een onmisbare track is op ieder alternatief feestje. Liefhebbers van Iceage, Shame, Preoccupations en Ought moeten deze plaat op zijn minst een kans geven! Idles is een van de spannendste gitaarbandjes die Engeland de voorbije jaren heeft voortgebracht. Deze status mogen ze met deze plaat nog wel een tijdje vasthouden.

TRACKLIST:
1. Colossus 2. Never Fight a Man With a Perm 3. I’m Scum 4. Danny Nedelko 5. Love Song 6. June 7. Samaritans 8. Television 9. Great 10. Gram Rock 11. Cry To Me 12. Rottweiler

Recensent : Remco Moonen
Datum : 8-08-2018
verschenen in Platomania : 350
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
358
358 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO