gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

TWENTY TWO PISTEPIRKKO

SINGLES

Genre: Reissues
Label: BONE VOYAGE
Releasedatum: 19-10-2012
Herkomst: NL
Item-nr: 2995398
EAN: 9991907094074
Levertijd: 6 a 10 werkdagen

Recensie

Zanger/gitarist P-K Keränen heeft wel wat weg van Neil Young. Diezelfde doorleefde kop, dat vlassige haar. En ook die hoge, ijle stem, die soms buiten de lijntjes kleurt, roept herinneringen op aan de legendarische, Canadese rocker. Maar Keränen is een Fin en de onverklaarde frontman van de rockband 22-Pistepirkko (pistepirkko is Fins voor citroenlieveheersbeestje). Opgericht in 1980 is 22-Pistepirkko (waarvan ook broer Asko Keränen en Esa Haverinen deel uitmaken) inmiddels goed voor een dozijn albums, waarop een zo herkenbare fusie van garagerock, psychedelische rock, punk en elektro is samengebracht.

Wie de opwindende muziek allemaal gemist heeft, kan dat in een klap goedmaken. Want nu uit de ultieme boxset van 22-Pistepirkko! Dat staat voor drie cd's met alle uitgebrachte singles, twee met nooit eerder verschenen live opnamen, plus een dvd met alle video's en bonusmateriaal. Een 52 pagina’s tellende booklet maakt het hemelaal af. Einde 22-Pistepirkko? Waarschijnlijk niet, hopelijk niet.

Tracks

Disc 1
0.

nieuwsbrief