gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

BOOGIE CHILLERS

DOWN FROM THE TREE

Genre: Pop & Rock
Label: PLATEX
Releasedatum: 19-09-2015
Herkomst: NL
Item-nr: 3458033
EAN:
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

The Boogie Chillers is een garagerock trio uit Groningen en bestaat al enkele jaren. Ze presenteren op 5 november hun eerste volledige album aan het publiek en ligt sinds kort in de winkels. Diepgeworteld in de Groningse Vera sferen, schotelt de band ons dan ook voor wat we kunnen verwachten, en laat zich best vergelijken met bijvoorbeeld Jon Spencer Blues Explosion en The Breeders, maar dan wat bondiger en meer gericht op compacte songs.
Groot bijkomend voordeel is de welkome afwisseling op vocaal gebied. Wanneer Miss Fiona Jane de leadzang voor haar rekening neemt, krijgt de muziek een extraatje. Het geheel klinkt lekker. Heel lekker en is zoals in de biografie staat; fris, rauw, sexy, avontuurlijk en swingend.
Live op het podium zal dit gezelschap, in combinatie met genoeg bier, ongetwijfeld garant staan voor een avond goed toeven met te gekke nummers, dampende rock en een sexy presentatie. U hebt echter voor thuis wel een platenspeler nodig, want alleen als langspeelplaat verkrijgbaar.
Door Michel Weber op 2015-10-28

nieuwsbrief